Om företaget

Vi är ett Uddevallaföretag som sedan 2008 importerar och säljer viner från Chile. Vår ambition är att erbjuda spännande viner som är det lilla extra för gourmeter och livsnjutare. Därför vänder oss till restauranger och privatpersoner som vill få ut lite mer av måltiden, och ser vinet som en kvalitetshöjare av densamma.

 

Vår verksamhet startade tillsammans med vingården Terranoble vilket främst är känd för sina mycket högkvalitativa Carmenere viner. Våren 2012 utökade vi vår portfölj då vi även fick möjligheten att arbeta med vingårdarna Ravanal och La Ronciere, vilka producerar mycket bra viner. Framförallt kommer vinerna från dalgångarna Maule, Colchagua och Casablanca. Vilka är belägna strax söder och väster om Santiago där förhållandena mellan Anderna och Stilla Oceanen är idealiska för vinodling.

 

Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Västsverige, men vi har också kunder i Stockholmsområdet. Självklart är vår ambition att succesivt utöka vårt marknadsområde. Privatpersoner kan enkelt beställa våra viner via beställningssortimentet. Vi levererar då till systembolagen i Fyrbodal, Göteborg och södra Bohuslän, samt västra delarna av Skaraborg.